fredag 30. januar 2009

Kalkunboller med pasta og hjemmelagd tomatsaus


En middag kan bestå av kjøttboller av kalkun, hjemmelagt tomatsaus og pasta.. Mmmmm... Man trenger ikke lang til på kjøkkenet for å lage dette. 15-20 minutter. Hva trenger du:

  • 1 pakke kjøttboller av kalkun fra Prior
  • 1 pakke hakket tomat
  • 1 pakke pasta
  • Salt/pepper
  • 1-2 ss oregano
  • 2 ss melk
Hva gjør du?
  • Koker opp pasta som anvist på pakken
  • Mens du venter på at vannet til pastaen skal koke kjører du tomatene i blender, stavmikser o.l
  • Ha oppi melk, salt og pepper, oregano og rør sausen godt. Settes til kok.
  • For å gi litt ekstra smak i sausen kan man kjøpe tomater som har tilsatt hvitløk, chilli, basillikum osv. Gir litt mer smak.
  • Steik kjøttbollene gyllen brune.
Retten kan gjerne serveres med nystekte baguetter/hvitløksbaguetter.

Bildet viser retten med makaroni!! :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar